Categorieën
Geen categorie

Carihuelapark aan de Costa del Sol

Aanbieding Carihuelapark

Wilt u genieten van een welverdiende vakantie aan de Costa del Sol in het niet al te toeristische vissersplaatsje Carihuela? Dan hebben wij nu enkele mooie aanbiedingen voor u. Carihuela ligt tussen Torremolinos en Benalmádena in en heeft een prachtig zandstrand van 2300 meter lang en 40 tot 50 meter breed. U vliegt in 2.5 uur vanaf Amsterdam naar Malaga waar vandaan u de taxi of bus pakt naar Carihuela.
Het appartement Carihuelapark is recentelijk gerenoveerd en zeer geliefd bij de toeristen, het appartement ligt op loopafstand van het strand en de mooie boulevard. Aan de boulevard kunt u heerlijk eten en helemaal als u een visliefhebber bent kunt u hier uw hart ophalen.
Carihuelapark heeft 2 grote zwembaden en het gehele complex bestaat uit 5 gebouwen.
Faciliteiten
Carihuelapark heeft een receptie, lift (niet in alle gebouwen), bar, restaurant, snackbar, twee zwembaden, een kinderbad en zonneterrassen met ligbedden. Er is een tennisveld, volleybal, biljart en een tafeltennistafel. Tevens een mini supermarkt, internetgelegenheid, speeltuin en animatieprogramma. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoensgebonden.
Dit appartement is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn in verband met hoogteverschillen.
[su_note note_color=”#82c3f9″ radius=”0″][su_list icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#ffffff”]

  • Op 150 meter van de boulevard en het strand
  • Vele restaurants in de directe omgeving
  • Nette en ruime kamers
  • Twee ruime zwembaden
  • Ligt op loopafstand van Torremolinos en Benalmadena
  • Goede busverbinding naar Malaga en Fuengirola

[/su_list][/su_note]

Aanbieder van deze accomodatie

Spanje Sunweb
[su_button url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2615&m=12&a=220719&u=https%3A%2F%2Fengine.vliegtickets.nl%2Fresults%2F241524d9-ad1c-4798-a626-bce8ed320e8f” target=”blank” style=”flat” background=”#f19337″ size=”5″ radius=”5″ icon=”icon: arrow-right”]Goedkope vliegtickets naar Malaga![/su_button]