Categorieën
Geen categorie

Aanbieding Ibiza in september

Een last minute naar Ibiza boeken? Wil jij ook na de zomervakantie nog even lekker een weekje weg naar de Spaanse zon? Een week lang genieten op Ibiza in september is dan toch ideaal? In september is het op Ibiza nog heerlijk weer en er is nog genoeg te doen, wij hebben dan ook vele aanbiedingen voor je gevonden om de zomer af te sluiten op het eiland waar het altijd feest is…..
Tip: als je lekker op vakantie gaat naar Ibiza, vergeet dan niet een reisverzekering af te sluiten. Op vakantie zonder deze verzekering is erg risicovol en kan voor vervelende situaties zorgen.

Ibiza…

Of je nu de drukte op wilt zoeken en iedere nacht wil gaan stappen of gewoon een week wil relaxen op het strand… op Ibiza kan het allemaal. Ibiza behoort tot de Balearen, een eilandengroep ten oosten van het vasteland van Spanje. Jaarlijks verwelkomt Ibiza tussen de zes tot zeven miljoen toeristen en deze zijn onderverdeeld in Jetsetters, feestgangers, gezinnen maar ook mensen die voor hun rust naar Ibiza gaan. Ibiza heeft een uitstraling zoals je die alleen op Ibiza zult ervaren dit is dan ook de reden dat vele toeristen terug keren naar dit feesteiland. Men spreekt over het “Ibiza-gevoel” en zodra het over kleding gaat waar vele kleuren in verwerkt zijn en het er een beetje apart uitziet dan is het al snel de “Ibiza stijl”.
In de jaren zestig werd Ibiza overspoeld door de vele hippies die het eiland bezochten het was dan ook de Flower-power die regeerde op Ibiza.

Uitgaan op Ibiza

Wie Ibiza zegt, zegt uitgaan deze twee woorden zijn eigenlijk met elkaar verbonden er zijn dan ook vele grote clubs gevestigd op Ibiza. DJ’s zoals Tiësto, Afrojack, Armin van Buren, Bob Sinclar, David Guetta, Hardwell en Carl Cox zijn dan ook regelmatig te vinden op Ibiza.
Wil jij ook even lekker genieten op Ibiza ? Wij hebben enkele leuke aanbiedingen voor je geselecteerd.