Categorieën
Geen categorie

Andalusië aanbiedingen

Goedkope vakanties naar Andalusië

Andalusië… de grootste regio van Spanje. In dit gedeelte van Spanje is zoveel te zien, het is niet voor niets dat er vele rondreizen door Andalusië georganiseerd worden. Het klimaat van Andalusië is door zijn ligging (zuid-Spanje) heerlijk te noemen, warme zomers en geen echt koude winters. Andalusië heeft een mediterraan klimaat de kans dat je in Andalusië bent terwijl het regent is dan ook erg klein. Andalusië heeft een groot aantal landschappen, de woestijnen liggen in het oosten, de zandstranden zijn langs de Costa del Sol te vinden maar ook als je een wijngaard wilt bezoeken zit je goed in bijvoorbeeld Jerez, hier komt de sherry vandaan. Deze streek in het zuiden van Spanje heeft voor iedereen wat te bieden.

Vakantie Andalusië

Je kunt natuurlijk voor een stedentrip naar Andalusië en de steden Sevilla, Granada, Cordoba of Malaga bezoeken maar een heerlijke strandvakantie aan de Costa del Sol is ook zeker aan te raden. In het zuiden van Spanje kan je je hart op halen als je van een mooi strand houdt waar je tot in de late uurtjes kunt liggen in de Spaanse zon, de Costa del Sol wordt immers niet voor niets de zonnekust genoemd. Ook in het hoogseizoen hoeft een vakantie naar Andalusië helemaal niet duur te zijn, je kunt één van de vele pakketreizen boeken maar ook een goedkoop los vliegticket behoort tot de mogelijkheden.